X-Faktor-Martin holder releasefest

onsdag den 28. maj 2008

Martin, som for nyligt blev kåret som vinder af tv-konkurrencen X Factor, er nu klar med sit første album. I den forbindelse giver han smagsprøver fra det nye album på Plænen i Tivoli.
Martin fra X-Faktors debutalbum, som har fået titlen 'Show The World', er skrevet og produceret af X Factor dommer Remee i samarbejde med Thomas Troelsen, som selv hitter i øjeblikket med sit soloprojekt,
Martins debutalbum udkommer fredag 30. maj, men allerede dagen før inviterer han til releasefest på Plænen, hvor han vil spille sammen med X-Faktor-bandet. Koncerten starter klokken 18 og er gratis, hvis man allerede befinder sig i Tivoli.

http://www.x-martin.dk/

Etiketter: ,

Martin - Show the world

torsdag den 15. maj 2008

Etiketter:

Sex And The City i London

fredag den 9. maj 2008

Det har nok undret mange fans af serien, at Sex And The City filmen havde verdenspremiere i London, hele to uger før den kommer til New York (og resten af USA) må vente lidt endnu. I en afstemning på webstitet hollywood.com siger 66,7% af de adspurgte fans, at de er skuffede over det.

Men filmens stjerner har det fint med den beslutning, siger Kristin Davis, som udtaler, at ingen har haft til hensigt at fornærme seriens fans i New York.

"New York er alletiders. Vi elsker New York, og vi kommer selvfølgelig ogås til premieren der. Men de britiske fans har også altid støttet os meget, så hvorfor ikke være i London også? Jeg elsker England."

I sidste ende havde filmens stjerner heller ingen kontrol over premieren, og det var filmselskabet New Line Cinema, som bestemte, at den skulle finde sted i London, forklarer Sarah Jessica Parker:

"New Line bestemte, at premieren skulle finde sted her, og vi er glade for at starte here og derefter følge filmen hjem til New York."

Etiketter: