Hulemand

torsdag den 30. december 2010

Trin-off hulemand bombe drop bremse lussing.

Etiketter:

Skabe unikke Discount Wedding Favors

tirsdag den 21. december 2010

Som børn er vi mere hyped op med selv de Littlest af ting som modtager en gave, og det kunne gøre en stor indflydelse på os. Men selv for voksne, er der stadig den samme grad af positive modtagelse mod en person som gør det at give gaver, og det er kun naturligt, fordi gaver virkelig er meningen, at årsagen lykke. Også den handler alene kan mindske nogen \ 's sorg eller bringe frem indtryk af, at giveren værdier forholdet så meget, at gaven er et show forståelse for obligationen r. ..

Etiketter: , , , ,

\ "Murder \" Dialog Test

tirsdag den 14. december 2010

Da jeg ikke har sendt nogen personlige animation her i et stykke tid jeg tænkte jeg ville skrive en opdatering til et gammelt skud. Jeg får tæt på at kalde det afsluttes, og afskeden måder med denne ene, forhåbentlig.

Etiketter: , , ,

Adam Lisberg

Søndag 31 oktober 2010, 04:00

Smith for NewsManhattan District Attorney Cyrus Vance Jr. har ikke anlagt sag mod borgmester Bloomberg til eventuelt at bryde kampagne finansieringsret sidste year.Related NewsBloomberg aide busted for at stjæle $ 1.1M som borgmester kampagne fundsBloomberg donation undersøgt efter den ender i hænderne på kampagnen operative, siger sourcesIt's ob Vance vs Bloomberg i budget battleBloomy politiske mastermind outed i retten docs

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

Forfaedre - har de magt over os?

torsdag den 2. december 2010

Da jeg var i Grahamstown sidste år vores kredsløb gik på en 'mission' til folk med en township nær Alexandria (som er tæt på Bushman's River Mouth). I, hvad der er ofte tilfældet Methodist stil, vi havde ingen uddannelse eller forberedelse til dette - men jeg tror, at man får hænge af det efter et stykke tid. Jeg fandt mig selv som den åndelige ekspert (minister!) af en lille gruppe af mennesker, der går fra hjem til hjem. Jeg var forventet at spontant at give en prædiken i hvert hjem. Vejret var regnfuldt og ét hjem var der et ganske stort antal af mennesker samledes - det var noget af en mulighed for at give en evangelisk budskab, fordi befolkningen ikke synes at være kirke-gængere, og jeg gjorde det. Dette blev godt modtaget, og jeg var lettet, fordi der var en følelse af "aggression" i hjem, at jeg ikke kunne forstå.
Da vi var der forlader en krigsførende søger ung mand kom efter os og sagde at han ønskede at stille mig et spørgsmål. Han pegede på den afrikanske helligdom i hjørnet af haven eller gården. Hvad med dette? Hvad med forfædre? Jeg var helt bange og ikke har tid til en gennemtænkt svar og sagde, "Jesus er stærkere end nogen forfader kunne være." Pludselig manden var fuld af smil og sagde, at han var glad for at høre, hvad jeg havde at sige.
Det var kun en længe efter, at jeg forstod, at grunden til at han var glad, var, at jeg ikke havde lige sagt, at forfædre ikke eksisterer. Det var ikke nyttigt for ham at få at vide, at noget, han opfattede som en reel og farlig magt i hans liv ikke eksisterede. Men for at få at vide, at der var en større magt var hjælpsom.
Mere i en anden stilling!

Etiketter: , , , , ,