En ganske ny og gratis internet hjemmeside, med det idegrundlag at kontaktformidle imellem fagmænd og købere hedder 3boligtilbud.dk. Fagspecialisternes vinding ved denne tilbudsordning, kan skues på de flere forespørgsler der kommer i hus, set i forhold til hvis man sammenligner med tidligere tiders måde, hvor købere typisk sporede eksperterne ved at bruge lokal håndbogen, som landejendom renovering fagmanden som bekendt lige så vel betalte for.

For landejendom renovering fagmanden, repræsenterer det system en fuldstændig målrettet markedsføring, fremfor at poste kapital i forskellige husstandsomdelte regionalaviser, den lokale håndbog, diverse regionalhåndbøger etc. Gennem 3boligtilbud.dk kan man få flere konkurrerende aftaleforslag at vælge imellem på landejendom renovering, opmuring, pæleramning og næsten alle andre normale jobs.
Det er ganske uden købetvang og uden nogle former for beregning. Processen er sådan, at du præciserer din opgave en enkelt gang på siden, og derefter kræver det faktisk ikke mere af din tid. Inden længe bliver du opsøgt af mindst 3 forskellige veletablerede fagfolk, der ønsker at se nærmere på den pågældende landejendom renovering forespørgsel. Da vælger du bare tilbudet, der dækker dit behov bedst. Det er desuden ganske fri for forpligtelser at få frembragt sine tre aftaleforslag på portalen, så føl dig ikke tvunget til underskrivelse af handelen. At bede om nogle forskellige tilbud er i øvrigt altid helt gratis på 3boligtilbud.dk, grundet det at landejendom renovering eksperterne yder en mindre pris for at være indordnet systemet.

Sommertid

torsdag den 28. april 2011


Jeg er kærlig sommertid, nu kan jeg have hverdagen i stedet for at proppe det hele på i weekenden. Jeg kommer hjem fra arbejde omkring 06:00, hvilket giver mig to timers dagslys. Det har også den fordel, været en afstressende aktivitet efter en lang dag på arbejdet.

I dag har jeg klippede tilbage min banan træer.
Og havde nok tid til at tage nogle billeder af hvad der blomstrer rundt i haven

Etiketter:

Af Mark J. Donovan

Jeg har lige færdig med at læse en avanceret kopi af Guy Kawasaki's seneste bog "Enchantment: The Art of Ændring Hearts, Minds og Handlinger". Det var en fantastisk læses som det var fyldt med praktiske råd om, hvordan man trives i både erhvervs-og ikke-erhvervsmæssige verdener ved at påvirke og fortryllende andre. Denne bog er en værdifuld ressource for studerende, medarbejdere, ledelse, iværksættere, og ikke-beskæftigede ens.

"Enchantment" omhandler alle aspekter om hvordan man fører en personlige og faglige indsats, så de kan fange hjerter og sind for andre, og til at skabe win-win situationer for alle parter. Fra at kontrollere enkle, men vigtige spørgsmål om, hvordan man klæder og hilse på folk, at bruge den seneste i push / pull sociale medier teknologi, forklarer Guy hvordan man bruger mange teknikker og værktøjer til at hjælpe med at sælge sig selv og at fortrylle andre. Som ejer af en lille web-baseret forretning jeg fandt mig selv at tage rigelige noter, mens læsning "Enchantment" og gennemføre mange af hans sociale medier teknologi forslag efter endt bogen.

Via flere eksempler i hele bogen Guy forklarer, hvordan ekstremt succesrige virksomheder har nået deres succeser ved ikke blot producerer kvalitetsprodukter, men ved også at gå et skridt videre og fortryllende sine kunder og støtter sin kunde samfund. "Enchantment" også går ud over bare undervisningsfærdigheder om hvordan man kan påvirke andre. Det forklarer, at kernen i ethvert produkt, forretning, eller mål der bør være et grundlæggende mål at gøre verden til et bedre sted for alle.

Jeg kan varmt anbefale at læse denne bog, hvis du har en vision eller mål, som du ønsker, at andre til at købe ind, det være sig at få en forfremmelse, starter en virksomhed, eller simpelthen at få dine børn til at gøre hvad du beder.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,


1402 Holloway, 1980

Per den historiske Inventory:

De tidligste kendte ejer af denne folkelige nyklassicistisk Revival stil ramme hus var fru Mary F. Rowland. De vigtigste stilistiske elementer i de to-etagers hip-tag hus består af doriske søjler støtte wraparound våbenhus og Porte cochere, en Palladio vindue i loftet kvistvinduer om de vigtigste facade, og pedimented gavle af lavvandede vinger på siden stigninger. Bevarer sin oprindelige høje skorstene og skifer tag, er huset fremtrædende beliggende på en meget stor hjørne parti og omgivet af modne hårdttræ. Det er populært kendt lokalt for senere ejere, Bonnie M. Gregory familie, ejere af Rite-Way Vaskeri på Angier Ave.

Huset har været remuddled en god bid siden da. Det ser ud til det kom under ejerskab af Agape School i 1986, så formentlig skolen gjorde det. Dette synes bekræftet af deres seneste Home Depot-esque skrigende remodel af huset på 1217 Holloway - ellers kendt som røde tag-du-kan-se-fra z = 15 på Google Maps.


1402 Holloway, 10.02.10

Find dette sted på en Google Map.

35.994028, -78,876544

Etiketter: , , , , ,

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Undgaa dyre flyverdragter

onsdag den 6. april 2011

Det at finde flyverdragter til sine børn kan enten være en kæmpe udfordring eller en stor lethed. Det kommer sådan set an på hvor meget du går op i kvalitet og ikke mindst hvor stort et held du har. Alle og enhver kan gå ud og finde udsalg flyverdragt i de store varehuse og så bare købe den første flyverdragt du finder, men kvaliteten af denne er heller ikke til at være sikker på. Alle og enhver kan også bare fyre en masse penge af efter for eksempel en Reima eller Ver de Terre flyverdragt for at være sikker på at få markedets bedste. Men disse er ofte alt for dyre for den almindelige mors budget, men du kan også være heldig at finde udsalg flyverdragt på disse to mærker, selvom det forekommer noget sjældnere. Internettet er nok det bedste bud på hvor du finder et af disse udsalg hvis du blot har tålmodigheden.

Etiketter: , ,