Lektion # 2 fra topmoedet

torsdag den 30. juni 2011

Jeg har lært en af ​​de vigtigste årsager til topmøder, konferencer, events, og alle de andre ting vi gør OMGIVER de forældreløse krise er for folk at mødes og ikke føle malplaceret i vores passion for at tjene Herren ... Det er en tid til at genopfriske og forny ... Det er et øjeblik i tiden, hvor vi kan dele vores hjerte fuldt om, hvordan Gud har kaldet os, og ikke føler sig afvist, misforstås, fremmedgjorte, eller alene ... En ting jeg elsker ved konferencerne er, at vi bliver udfordret i ord og mindet om, at GUDS fik denne! Han har ikke brug for os, men opfordrer os til at betjene ham, fordi den ændrer os på indersiden ... Det giver os et indblik i hans kærlighed til os og giver os mulighed for at gå dybere ...

Da jeg deler mit liv og de 147 mission på en konference den åbner så mange døre for mig ind i andre folks liv ... Det tilskynder mig og giver mig, at sætte skub jeg har brug for at kæmpe noget mere!

Du ved, hvordan man nogle gange kan føle som 7 mangehovedet uhyre, når du går ind i kirken, Target, skole, købmand, eller bare bolden parken?? Godt på SJÆLDNE SUMMIT vi alle har 7 PUNKTER! og det føles godt ...


Etiketter: , , ,

3malerpriser.dk er en ganske ny portal, hvor grundtanken er at bygge broen imellem forbrugere og fagmænd. At ringe til snedker specialister, bare for at rekvirere nogle forskellige uafhængige priser til at vurdere er almindeligvis et langsomt og irriterende gøremål. 3malerpriser.dk har specialiseret sig i at bygge broer imellem enhver type fagfirmaer og de kunder, som står og mangler deres ekspertise. Til dags dato har man gjort det på den måde, at man som kunde selv kontakter eksperter fra nærområdet sideløbende, alle de gange man har et problem, der kræver fagfolk. I det tilfælde at denne fremadstormende udvikling fortsat vil udvikles bare nær i ligeså hurtigt som den senere tid, vil traditionen snart være fortid. I tiden som følger, henvender virksomhederne sig til dig. Firmaernes fortjeneste ved metoden, kan ses i de anseligt mange ekstra jobs de bliver kontaktet om, set i forhold til hvis man sammenligner med tidligere tiders facon, hvor kunder normalt blev nødsaget til at eftersøge snedker fagmanden ved at bruge telefonbogen. Beret bare om dit ønske med egne ord en enkelt gang på 3malerpriser.dk.

Et mindre antal uafhængige firmaer henvender sig herpå til dig med det i sinde at byde ind på projektet. Servicen er 100 procent gratis og helt og aldeles uden købetvang. Ved brug af 3malerpriser.dk�s hjemmeside kan man få leveret flere konkurrerende opgavetilbud på snedker, pejse, indvendig terassedør samt praktisk talt alle tænkelige almene opgaver. Flere arbejdstyper tilmelder sig løbende, så man kan altid spørge.

UNCC: en arkitektur Charette

onsdag den 15. juni 2011



Vores studie rejste til University of North Carolina i Charlotte til en Charette med UNCC arkitektstuderende. De hjalp os med at analysere vores design og give os et nyt perspektiv på projektet. Vi opnået erfaring med byggeteknikker og var i stand til at tage noter på mange forslag, som yderligere kan vores design.

Etiketter: , , ,

Fra 1. januar 2011, TierII skibe motor emissionsnormer Den Internationale Maritime Organisation (IMO) vil blive håndhævet. Gør maskinen i virksomheden, kan den nuværende betegnes som stram og vanskelig opgave. Samtidig, understøttet af den internationale finansielle krise, er virkningen af ​​indenlandske skibsværfter til at sikre leveringen af ​​fartøjet i øjeblikket en topprioritet. For at forhindre standard gennemførelsen af ​​\ "båd maskine \" fænomen, skibsbygning virksomhed \ "snarest po ...

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Monster Juggs

søndag den 5. juni 2011


Jeg tror ikke, det vil komme som en overraskelse for nogen, når jeg indrømme, at selvfølgelig er der nogle litterære udsmykning, der går ind i mine indlæg. Når jeg sidder her ranting og rablende gennem et tastatur hooked op til internettet sige lort som \ "GRRRR Jeg er så gal, at GREG LUTZKA bærer en FEDORA! \", Jeg er ikke rigtig hjemme ryste min knytnæve i luften og råben på computerskærmen.

Punkt er, jeg vil gerne fortælle dig, at der ikke er nogen udsmykning overhovedet i den erklæring, at jeg var bogstaveligt talt krybende, og på steder fik en grov fornemmelse i min mave, mens jeg sad gennem dette videoklip indføre Street League Monster Energy Dime Squad:



Især krybe-værdige dele, hvor da de alle var talte, hvem der havde den bedste kickflips, eller når som helst, at australske tæve talte. Undskyld australiere, jeg er sikker på at du er cool mennesker, men du lyder ulækkert.

Jeg vil ikke have dig til at tro, at de dele ovenfor, var det kun dele jeg var krybende på selv. Jeg var krybende, før jeg selv trykkede play, bare at vide det foreligger. Det er derfor jeg altid flip-floppe på Dyrdek. Sikker på at jeg forstår skateboarding er en stor ting nu, og fortælle dig sandheden jeg ønsker ikke skating at dø, så alle hader os igen og butikker gå ud af markedet, og skatere kan ikke gøre anstændigt penge til, hvad de gør, enten på industrien side eller som en pro. Jeg ved ikke engang rigtig bebrejde de fleste af de dudes for ridning for energi drik sponsorer, stormagasiner, pooper scoopers eller sådan noget. Nogle mennesker har forskellige prioriteter.

Men denne video, der faktisk gør mig ked af hvor stor skøjteløb er. Rob, kan du gøre Street League denne store netværk sportsbegivenhed alt, hvad du vil, men er det virkelig nødvendigt? Er det?

Jeg skal give det op til hvem redigeret denne video selv. Efter at have anmodet hver af pigerne, hvad de ville gøre, hvis de skatere gav dem $ 150.000, har de et godt stykke arbejde for at skære ud den del, hvor de tydeligvis svarede \ "Oh du mener, når jeg sugede hans pik? \", Vil du snart

Etiketter: ,