3facadetilbud.dk tager sig af det, som du er nødsaget til at gennemføre, når du fremskaffer priser fra vandmåler fagfirmaerne. Det er blevet yderst populært og udbredt at indhente priser ved hjælp af computeren. Bare forespørg på din vandmåler opgave på bedste vis en gang i formen.
Op til tre konkurrerende vandmåler fagmænd vil så kontakte dig med det for øje at give et tilbud på din opgave. Denne form for service, som her leveres vedr vandmåler opgaven er komplet gratis og ganske uforpligtende. Gennem sitet 3facadetilbud.dk kan det lade sig gøre at indsamle tre forskellige priser og betingelser at vurdere på groft sagt alle gængse jobs fra vandmåler til træpanel.
Det er som bekendt helt gratis og uden købetvang.

Fox ansætter Fake Obama til debat præsidentkandidater - Gawker

Tja, hvorfor ikke? Højre fløje (og nogle venstreorienterede) har diskuteret i årevis med en imaginær Obama, der kun eksisterer i deres fantasi.

\ "Obama sagde, at han ville bringe alle tropper hjem! \" Nej, han sagde, at han skulle op styrkerne i Afghanistan og trække ned i Irak. Hvilket han er i færd med at gøre.

\ "Obama er fuld af anti-hvide raseri! \" Yeah, right.

\ "Obama bør vide, at marxismen ikke virker! \" Hvilket er grunden til han er ikke en marxist.

\ "Jeg ønsker ikke mig eller min særlige behov søn til at have at dukke op foran Obamas Død Panel! \" Godt for dig. Der er ikke noget sådant dyr, og aldrig var.

Og så videre.

Etiketter: , , , ,

Editorial Board udtalelse
Prince George er rådsmedlemmer bruge penge som få andre.
Ved Editorial, søndag, 29. maj 18:53

Prince Georges County Council medlemmer betaler selv 96417 dollars om året, mere end deres kolleger andre steder i Maryland, eller for den sags skyld i de fleste af de største byer i Amerika - Baltimore, Boston og Houston, for blot at nævne nogle få. Rådet har også skænker flere penge på sine egne aktiviteter, personale og kontrahenter end råd andre steder, bruge mere pr indbygger, for eksempel, end råd i Philadelphia, Chicago og Los Angeles, og mere som en procentdel af de samlede offentlige udgifter end kommuner i New York , Dallas og District of Columbia.

Faktisk ser de fleste lokale styrende organer, i forhold til Prince George er ligesom modeller af sparsommelighed. I nabolandet Montgomery County, for eksempel Rådets medlemmer bruger omkring 2 millioner dollars mindre på sig selv og deres ansatte om året, på trods af at føre tilsyn med 140.000 flere mennesker og et budget på 40 procent større end den i Prince George. Hvorfor i alverden bør Rådet i Prince George os være outspending råd i større, rigere og mere folkerige lokaliteter?
Som en del af amtets 2700 millioner dollar budget, kan Rådet eget forbrug (12900000 $) kun være genstand for nogle milde hån var det ikke for de dybtliggende forbindelse med offentlig korruption, etiske blindhed og officielle arrogance i amtet. I årevis har alt for mange folkevalgte behandles amtet som et bundløst penge grav for sig selv og deres venner. Den omstændighed, at Rådets egne ødeland vaner er over toppen afspejler, at mangeårige kultur af straffrihed, ansvarsforflygtigelse og selvforkælelse.

Rådet har forbedret siden sidst, takket være et par smarte, lige-taler nytilkomne valgte sidste efterår. Ikke desto mindre må det være irriterende at amtet arbejdere, de fleste af hvis løn fastfryses for tredje år i træk som følge af Rådets handling, at rådets egen løn er planlagt til at stige i slutningen af ​​dette år, om end beskedent og ved en afstemning i sidste års udgående Rådet fem af medlemmerne er væk.

Lige så bekymrende, rådets eget budget, drift og aktiviteter forbliver uigennemsigtig. Som indlæggets Miranda S. Spivack rapporteret, er det ikke bare, at det offentlige ikke kan finde oplysninger om kommunens budget eller dens eksterne kontrakter online, selv nogle af Rådets medlemmer sagde, at de var uvidende om dem. Hvilken undskyldning kan der være for ikke at redegøre for alle amtslige forbrug online, klart og accessibly, herunder udgifter ved Rådet og de enkelte medlemmer?

Denne mangel på gennemsigtighed har givet anledning til tvivlsomme, endda fræk uhensigtsmæssigt forbrug i fortiden, herunder den skændige misbrug af rådets medlemmer af deres amt-udstedt kreditkort for personlige udgifter, og de, kreditkort, burde aldrig udsendt have været. Amtets omdømme er blevet alvorligt plettet af sådanne narrestreger, samt ved den nylige korruption domfældelsen af ​​tidligere amtslige udøvende Jack B. Johnson. Rådets medlemmer siger, at de ønsker at sætte en ny etisk tone for amtet. De kunne starte med at stramme deres egne bælter og oprettelse af en ny standard for offentlig ansvarlighed og gennemsigtighed. Kommentar: Interessant at der ikke er nogen omtale af det politiske parti i alle Rådets medlemmer, gamle og nye, og dømt amt udøvende Johnson. Jeg kan ikke lade spekulerer på, om Post ville have gjort det samme udeladelse af alle eller de fleste af de mennesker, der er nævnt havde været fra den anden part.

Etiketter: , , , , , , , , ,

Symmetri

onsdag den 13. juli 2011

Til ære for min græske eksamen i dag, er her et andet vers oversættelse. Du vil finde en sagkyndig undersøgelse af dette vers her - firkant Thoughts

Ἁρα οὐν ὡς δι 'ἑνος παραπτωματος εἰς παντας ἀνθρωπους εἰς κατακριμα, οὑτω και δι' ἑνος δικαιωματος εἰς παντας ἀνθρωπους εἰς δικαιωσιν ζωης.
Rom 5:18

ἀρα οὐν ὡς - så derfor som
δι '- en forkortelse for δια, er den endelige α droppet, fordi en vokal starter det næste ord. Betyder igennem.
ἑνος - én (genitiv tilfælde at matche navneord kommer op - sagen forædler betydningen af ​​δια)
παραπτωματος - fejl eller syndig handling
εἰς - dette er Wiggly forholdsord og kan betyde forskellige ting. ind i eller til.
παντας - alle
ἀνθρωπους - folk (ikke kønsbestemt!) (fra en mening synspunkt - grammatisk det har køn)
εἰς - dette ord igen. ind i eller for
κατακριμα-fordømmelse
Indtil videre har vi - så derfor som gennem én fejl for alle mennesker til dom
Nu se på symmetrien i resten af ​​verset efter de to sammenføjning ord.
οὑτως - på denne måde
και - og, men her betyder det også.

δι '- som ovenfor (gennem)
ἑνος - som ovenfor (en)
δικαιωματος - højre gerning
εἰς παντας ἀνυρωπους εἰς - for alle mennesker i
δικαιωσιν - frifindelse eller retfærdiggørelse
ζωης - af livet. Hvad 'frifindelse af livet "betyder er åben for fortolkning, tror jeg. Frifindelse, som fører til livet?

Så min oversættelse ville være - så derfor som gennem én fejl for alle mennesker til fordømmelse, på denne måde også, gennem et ret gerning for alle mennesker til frifindelse af livet.

Dette naturligvis brug for en smule arbejde at lyde som korrekt engelsk. Jeg ville vælge at bevare den symmetri eller gentagelse i verset i den engelske. Måske:
Så derfor som én fejl bragte alle mennesker ind i fordømmelse, på samme måde man lige gerning bragte alle mennesker ind frifindelse og liv.

* Da jeg læste den igen, den store fejl, at jeg har bragt i, er en antagelse om datid. Det ville være lige så korrekt, eller endnu bedre til at sige "Så, derfor, som én fejl bringer alle mennesker til fordømmelse, på samme måde man lige gerning bringer alle mennesker til frifindelse og liv."

Etiketter:

Cape Cottage-6x8

onsdag den 6. juli 2011

$ 99 plus $ 10 s / h
at købe med PayPal eller kreditkort skal du klikke på \ "køb nu \" knappen nedenfor




Etiketter: ,