Thailand ifølge min rejsefavorit Kuoni

fredag den 3. august 2007

Du føler dig altid velkommen i Thailand. Varmen, paradisstrandene, det krystalklare vand og den altid smilende befolkning, gør at du hurtigt kommer i feriestemning.
Kuoni tilbyder et omfattende udbud af rundrejser, som du kan læse mere om i kataloget "Eksotiske Rundrejser", samt de bedste thailandske baderejsemål, som også er nogle af de bedste i verden! Du kan kombinere alle vores baderejsemål med vores rundrejser og få en komplet ferie med både oplevelser og afslapning. Lad dig blive inspireret og tag på en uforglemmelig ferie til Thailand med Kuoni.
Velkommen til Thailand!

http://www.kuoni.dk/


Areal og befolkning:
Thailand har ca. 60 mio. indbyggere, hvoraf ca. 11 mio. bor i hovedstaden, Bangkok.
Arealet er på 513.115 km2.
Lokal tid:
Dansk tid + 6 timer (vintertid) og + 5 timer (sommertid).
Religion:
95% af befolkningen er buddhister. Muslimer, kristne og hinduer udgør de resterende 5%.
Sprog:
Thailandsk.
Officielle helligdage:
En række helligdage og festivaldage forekommer. Dette påvirker dog sjældent turistlivet.
Valuta:
THB = Thailandske baht. 100 DKK = 627,35 THB (okt. 2006).
Strømstyrke:
220 V, adapter er nogle gange nødvendig.
Visum:
Der kræves ikke visum til Thailand ved ophold i landet i mindre end 30 dage. For yderligere information kontakt venligst Den Thailandske Ambassade på tlf.: 39 62 50 10.
Vaccinationer:
Ingen obligatoriske. Hør nærmere hos egen læge eller Seruminstituttet.
Drikkevand:
Som drikkevand anbefales vand på flaske.
Klima:
Kysten nær Bangkok: Tropisk klima med regntid i løbet af sommeren. Meget varmt og fugtigt året rundt. Regntiden begynder normalt i starten af maj, hvor den fugtige sydvestmonsun slår igennem. Kraftige regn- og tordenbyger passerer, med sol ind imellem. Fugtigheden er derimod høj og varmen bliver trykkende. Mest regnfuldt i september-oktober. Derefter slutter regntiden hurtigt og i slutningen af året og frem til marts, er det mest tørt pga. den tørre nordøstmonsun. Dvs. mest solrigt om vinteren og foråret. (Kilde: SMHI).

Etiketter: