Ramadan faste

torsdag den 18. november 2010

Muslimer over hele verden er i øjeblikket observere ramadanen, hvor voksne holde en fast uden mad eller drikke i løbet af dagen Et web primer forklarer formålet.:
Fastende hjælper én til at opleve, hvordan en sulten person føler og hvad det er som at have en tom mave. Det lærer en at dele lidelser mindre heldige. Muslimer tror på, at fasten fører en til at værdsætte praemier af Allah, der normalt tages for givet - indtil de er savnet!

Hele dagen muslimer opfordres til at gå ud af deres måde at hjælpe de trængende, både økonomisk og følelsesmæssigt. Nogle mener, at en belønning optjent i løbet af denne måned er ganget 70 gange og meget mere. Af denne grund er Ramadan også kendt som den måned, velgørenhed og generøsitet.

Til en muslim, fastende ikke kun betyder, at afholde sig fra mad, men også at afstå fra alle vice og ondskab begået bevidst eller ubevidst. Det menes, at hvis man frivillige til at afstå fra lovlige fødevarer og sex, vil de være i en bedre position til at undgå ulovlig ting og handlinger i løbet af resten af year.During et år af min ungdom brugte bor i Bandung, Indonesien, verdens mest folkerige islamiske land, jeg har aldrig gjort det gennem en hel dag af fastende uden i det mindste en snack eller en smule vand. Til dels tvunget sociale roller for værter og gæster mig at spise noget at være høflig, selv med værten holdt fast . Jeg blev slået af fastende praksis af naboer såsom becak (pedicab) driver og daglejere, der hang ud på gadehjørnet ved vores hus. en af dem, som på det tidspunkt i 1980'erne tjente omkring $ 30 per måned, kunne forklare uden nogen mærkbar ironi, at de holdt fast, så de kan vide, hvad det vil sige at være fattig og sulten. På samme måde mener i denne måned den hurtige holdes af mennesker i Pakistan, der lider af oversvømmelser.

I går aftes tog jeg mine to børn til fællesskabet Iftar - eller aften måltid efter den hurtige - arrangeret af Islamic Center i Davis, CA Hundredvis af mennesker viste sig for indkaldelsen til bøn, et lækkert måltid, og en flytning. og livlig prædiken af Sheikh Alaa El Bakry om \ "De rettigheder naboer. \" I en passage, han overvejede vores moderne liv, hvor vi tror, vores naboer er de ligesindede mennesker, som vi tekst og Twitter. Imagine vores overraskelse, i en tid med krise, som f.eks et hus brand, når vi befinder os i gang ved siden af for at få hjælp fra den person, der er mere bogstaveligt vores nabo, men med hvem vi har aldrig prøvet at udjævne forskelle og snakke.

Muslimer, kristne, jøder, og verdsligt folkemusik overfyldt i indtil auditoriet lange borde var fyldt, og mange spiste stående langs væggene. Der var varme hilsner til ministre, rabbinere, embedsmænd fra politiet og FBI, og lokale politikere. En stat lovgiver, der er japansk amerikanske, om det er formålsløst at ignorere det aktuelle klima af frygt for muslimer, vel vidende og huske, at enhver samfund kan have sine tænder i krydsilden reflekteres.

Selv mange af de ikke-muslimer, der holdes fast for dagen, hvilket giver en særlig påskønnelse af Iftar. Jeg gjorde det gennem hele den daglige hurtige i går for første gang i mit liv. Mine børn i alderen 8 og 10, valgte at hurtig fra middag til aften middag. Jeg er glad for, at de kunne deltage i en sådan begivenhed. Ramadan varer i denne måned indtil omkring 10. september.

Kilde: www.cuisineonline.pk (en pakistansk mad site)

Etiketter: ,