Af Mark J. Donovan

Jeg har lige færdig med at læse en avanceret kopi af Guy Kawasaki's seneste bog "Enchantment: The Art of Ændring Hearts, Minds og Handlinger". Det var en fantastisk læses som det var fyldt med praktiske råd om, hvordan man trives i både erhvervs-og ikke-erhvervsmæssige verdener ved at påvirke og fortryllende andre. Denne bog er en værdifuld ressource for studerende, medarbejdere, ledelse, iværksættere, og ikke-beskæftigede ens.

"Enchantment" omhandler alle aspekter om hvordan man fører en personlige og faglige indsats, så de kan fange hjerter og sind for andre, og til at skabe win-win situationer for alle parter. Fra at kontrollere enkle, men vigtige spørgsmål om, hvordan man klæder og hilse på folk, at bruge den seneste i push / pull sociale medier teknologi, forklarer Guy hvordan man bruger mange teknikker og værktøjer til at hjælpe med at sælge sig selv og at fortrylle andre. Som ejer af en lille web-baseret forretning jeg fandt mig selv at tage rigelige noter, mens læsning "Enchantment" og gennemføre mange af hans sociale medier teknologi forslag efter endt bogen.

Via flere eksempler i hele bogen Guy forklarer, hvordan ekstremt succesrige virksomheder har nået deres succeser ved ikke blot producerer kvalitetsprodukter, men ved også at gå et skridt videre og fortryllende sine kunder og støtter sin kunde samfund. "Enchantment" også går ud over bare undervisningsfærdigheder om hvordan man kan påvirke andre. Det forklarer, at kernen i ethvert produkt, forretning, eller mål der bør være et grundlæggende mål at gøre verden til et bedre sted for alle.

Jeg kan varmt anbefale at læse denne bog, hvis du har en vision eller mål, som du ønsker, at andre til at købe ind, det være sig at få en forfremmelse, starter en virksomhed, eller simpelthen at få dine børn til at gøre hvad du beder.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,