Når man ikke lige kan bruge solen

mandag den 6. august 2007

Var nede hos min frisør på Østerbro og sad og kiggede rundt som jeg plejer når jeg bliver klippet. Snakken gik hen på at han synes jeg ikke var så brun som jeg plejer og jeg kunne nævne den danske sommer som undskyldning.
Han fortalte at han var begyndt at forhandle et nyt produkt som han kaldte sol på dåse. Ja ja tænker jeg, jeg kender tropical sun og sunspa og deres gule farve, men han overbeviste mig alligevel om at lige at prøve at dansk mærke han havde fået ret til at forhandle. Mærket hedder RoyaleTan og jeg må nok indrømme jeg var imporneret. Han gav lige mit ansigt et lille forstøvning som han kaldte det og voila, jeg så helt sund og brun ud.
Jeg købte straks en med hjem og har brugt den siden. Jeg fandt dem på internettet hvor de har en lille butik som lugter af nystart. Men med et produkt som dette spår jeg dem en god fremtid.
Kig selv på http://royaletan.dk hvor du kan købe aerosolen direkte hjem til din egen adresse, frit leveret.

De har ikke så mange produkter endnu, men det skal nok komme. Kepp up the good work Royale Tan og tak for at i har redet min sommer.

Etiketter:

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tak. Var inde på deres hjemmeside. Den ser da meget godt ud og jeg er specielt glad for at læse at det ike indeholder parabener ligesom mange andre af disse varer på markedet gør, desværre.
Tester og vender tilbage.

Wica

onsdag, august 15, 2007

 

Send en kommentar

<< Home