En ganske ny og gratis internet hjemmeside, med det idegrundlag at kontaktformidle imellem fagmænd og købere hedder 3boligtilbud.dk. Fagspecialisternes vinding ved denne tilbudsordning, kan skues på de flere forespørgsler der kommer i hus, set i forhold til hvis man sammenligner med tidligere tiders måde, hvor købere typisk sporede eksperterne ved at bruge lokal håndbogen, som landejendom renovering fagmanden som bekendt lige så vel betalte for.

For landejendom renovering fagmanden, repræsenterer det system en fuldstændig målrettet markedsføring, fremfor at poste kapital i forskellige husstandsomdelte regionalaviser, den lokale håndbog, diverse regionalhåndbøger etc. Gennem 3boligtilbud.dk kan man få flere konkurrerende aftaleforslag at vælge imellem på landejendom renovering, opmuring, pæleramning og næsten alle andre normale jobs.
Det er ganske uden købetvang og uden nogle former for beregning. Processen er sådan, at du præciserer din opgave en enkelt gang på siden, og derefter kræver det faktisk ikke mere af din tid. Inden længe bliver du opsøgt af mindst 3 forskellige veletablerede fagfolk, der ønsker at se nærmere på den pågældende landejendom renovering forespørgsel. Da vælger du bare tilbudet, der dækker dit behov bedst. Det er desuden ganske fri for forpligtelser at få frembragt sine tre aftaleforslag på portalen, så føl dig ikke tvunget til underskrivelse af handelen. At bede om nogle forskellige tilbud er i øvrigt altid helt gratis på 3boligtilbud.dk, grundet det at landejendom renovering eksperterne yder en mindre pris for at være indordnet systemet.