Danskerne siger: Jo varmere - jo bedre

onsdag den 22. august 2007

Hvad er godt ferievejr? Spørger man danskere på charterferie, så afgøres det tilsyneladende efter devisen: jo varmere, jo bedre.

22.000 af Tjæreborgs kunder har svaret på spørgeskemaer, hvor de bl.a. skulle vurdere vejret på deres ferie her i sommer, og Cypern med 388 solskinstimer og en middeltemperatur på 28,9 grader i juli den klart højeste karakter.
De følgende placeringer på vejr-hitlisten er Bulgarien 23 grader samt Kos med 25,1 og Mallorca med 24 grader i middeltemperatur. De to sidstnævne har ganske vist haft vamere vejr end i Bulgarien, men her har der modsat listens nummer et og to også været regnvejr i juli (20 og 9 mm).
Endelig er Gran Canaria med næsten 100 færre solskinstimer end topperen og 23 graders sommervarme nummer fem på listen.Til sammenligning kan nævnes at sommeren i København bød på 155 solskinstimer i juli, 170 mm regn og 16,6 grader i middeltemperatur.

Etiketter:

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Danskernes længsel efter varme kan jo også klares ved, at man fortsat brænder flere og flere paraffinlys. Så forværres klimaforandringerne nemlig grundet det øgede CO2-udslip og voilá - vi har varmt vejr. Eller også kan man brænde sojalys eller stearinlys, hvis man stadig ønsker det kolde vejr og gerne vil se en CO2-besparelse.

lørdag, september 27, 2008

 

Send en kommentar

<< Home