Udokumenteret Pardon

lørdag den 15. januar 2011

Under ledelse af guvernør Paterson, er staten New York øjeblikket ved at gennemgå hundredvis af benådning ansøgninger fra kriminelle udlændinge, der ønsker at undgå deportationer baseret på deres kriminelle handlinger. Guvernør Paterson annonceret i maj i år, at han agtede at tilgive visse kriminelle udlændinge med henblik på at forhindre den amerikanske regering fra deportere dem. Med henblik herpå beordrede han oprettelse af en særlig Immigration tilgivende bestyrelsen til at gennemgå ansøgninger.

Mens guvernør Paterson har givet lidt, hvis nogen vejledning med hensyn til kriterierne for at modtage tilgiver, han angive, at revisionen ville være begrænset til grøn kortholder (juridiske fastboende). Embedsmænd sagde, at de tilfælde at blive gennemgået af Special Immigration tilgivende bestyrelse spænder fra forseelser til felonies, og fra tælleapparatet hoppe til mord. Nogle forbrydelser blev begået for nylig, mens andre blev begået årtier siden. såsom tilfælde af en Dominikanske NYC taxachauffør.

Feds er indstillet til at deportere Manhattan chaufføren Eligio Valerio, 52, på gamle pistol rap
28 oktober 2010, NY Daily News - er en Manhattan chaufføren, der har haft en green card i næsten 30 år pludselig står over for udvisning - for en pistol anholdelse i 1982. Dominikanske indvandrer Eligio Valerio, 52, fik ikke nogen fængsel tid for den gamle handling, men det kunne få ham smidt ud af landet han kaldt hjem i årtier. Efter at have gravet op i det gamle overbevisning, bankede Immigration and Customs Enforcement agenter på hans dør i Washington Heights i sidste uge. Peter Markowitz, direktør i Udlændingeservice Justice klinik på Benjamin N. Cardozo School of Law, sagde loven har længe gjort det muligt at udvisning af lovligt fastboende dømt for mindre forseelser, uanset hvor langt i fortiden. Sidst, men han sagde, at han har bemærket en \ "foruroligende tendens \" af folk som Valerio sendt emballage. \ "Den sørgelige tendens, jeg har set er en øget fokus på at pumpe op antallet af udvisninger af mennesker, de kan kræve er 'kriminel udlændinge" uden noget forsøg på at se på oplysninger om situationen, \ "Markowitz sagde. Han frygter at der kan være endnu mere deportationer med fremkomsten af Secure Fællesskabers et program, der deler politiet fingeraftryk med Feds.

Da uret vind ned mod afgang guvernør, er håbet, at han rent faktisk vil
undskyld fortjener.

Etiketter: ,