Editorial Board udtalelse
Prince George er rådsmedlemmer bruge penge som få andre.
Ved Editorial, søndag, 29. maj 18:53

Prince Georges County Council medlemmer betaler selv 96417 dollars om året, mere end deres kolleger andre steder i Maryland, eller for den sags skyld i de fleste af de største byer i Amerika - Baltimore, Boston og Houston, for blot at nævne nogle få. Rådet har også skænker flere penge på sine egne aktiviteter, personale og kontrahenter end råd andre steder, bruge mere pr indbygger, for eksempel, end råd i Philadelphia, Chicago og Los Angeles, og mere som en procentdel af de samlede offentlige udgifter end kommuner i New York , Dallas og District of Columbia.

Faktisk ser de fleste lokale styrende organer, i forhold til Prince George er ligesom modeller af sparsommelighed. I nabolandet Montgomery County, for eksempel Rådets medlemmer bruger omkring 2 millioner dollars mindre på sig selv og deres ansatte om året, på trods af at føre tilsyn med 140.000 flere mennesker og et budget på 40 procent større end den i Prince George. Hvorfor i alverden bør Rådet i Prince George os være outspending råd i større, rigere og mere folkerige lokaliteter?
Som en del af amtets 2700 millioner dollar budget, kan Rådet eget forbrug (12900000 $) kun være genstand for nogle milde hån var det ikke for de dybtliggende forbindelse med offentlig korruption, etiske blindhed og officielle arrogance i amtet. I årevis har alt for mange folkevalgte behandles amtet som et bundløst penge grav for sig selv og deres venner. Den omstændighed, at Rådets egne ødeland vaner er over toppen afspejler, at mangeårige kultur af straffrihed, ansvarsforflygtigelse og selvforkælelse.

Rådet har forbedret siden sidst, takket være et par smarte, lige-taler nytilkomne valgte sidste efterår. Ikke desto mindre må det være irriterende at amtet arbejdere, de fleste af hvis løn fastfryses for tredje år i træk som følge af Rådets handling, at rådets egen løn er planlagt til at stige i slutningen af ​​dette år, om end beskedent og ved en afstemning i sidste års udgående Rådet fem af medlemmerne er væk.

Lige så bekymrende, rådets eget budget, drift og aktiviteter forbliver uigennemsigtig. Som indlæggets Miranda S. Spivack rapporteret, er det ikke bare, at det offentlige ikke kan finde oplysninger om kommunens budget eller dens eksterne kontrakter online, selv nogle af Rådets medlemmer sagde, at de var uvidende om dem. Hvilken undskyldning kan der være for ikke at redegøre for alle amtslige forbrug online, klart og accessibly, herunder udgifter ved Rådet og de enkelte medlemmer?

Denne mangel på gennemsigtighed har givet anledning til tvivlsomme, endda fræk uhensigtsmæssigt forbrug i fortiden, herunder den skændige misbrug af rådets medlemmer af deres amt-udstedt kreditkort for personlige udgifter, og de, kreditkort, burde aldrig udsendt have været. Amtets omdømme er blevet alvorligt plettet af sådanne narrestreger, samt ved den nylige korruption domfældelsen af ​​tidligere amtslige udøvende Jack B. Johnson. Rådets medlemmer siger, at de ønsker at sætte en ny etisk tone for amtet. De kunne starte med at stramme deres egne bælter og oprettelse af en ny standard for offentlig ansvarlighed og gennemsigtighed. Kommentar: Interessant at der ikke er nogen omtale af det politiske parti i alle Rådets medlemmer, gamle og nye, og dømt amt udøvende Johnson. Jeg kan ikke lade spekulerer på, om Post ville have gjort det samme udeladelse af alle eller de fleste af de mennesker, der er nævnt havde været fra den anden part.

Etiketter: , , , , , , , , ,