Af Laura ITALIANO

En af de største areal stilladset virksomheder, Regional Stilladser, skal forelægge en domstol-godkendte finansielle skærmen og dens ejere skal betale $ 1900000 til at løse en massiv skattemæssig snyde ordningen afgjorde en Manhattan dommer i dag.

Ejere Paul Mazzucca, 43, af Valley Cottage, NY, og Lawrence Blinn, 51, af Upper Nyack, NY, som hver skal også tjene fem år tilsynsværge, Manhattan højesteretsdommer Marc Hvidere regerede i strafudmåling mændene i dag på deres maj bøn til felony afgifter for indgivelsen falske selvangivelser.

Deres Bronx-baserede stilladser virksomhed har gjort snesevis af millioner af dollars fra stat og by kontrakter, herunder på den nu nedrevne, 9/11-damaged Deutsche Bank-bygning.

Desuden er Blinn den tidligere præsident og Mazzucca en tidligere direktør i den nu hedengangne ​​John Galt Corp, den ordregivende selskabet dømt tidligere i denne måned af hensynsløs truede i Deutsche Bank manddrab retssag.

I stilladset selskabsskat sag havde Mazzucca og Blinn blevet sigtet for underrapportering af virksomhedens indtægter og fudging papirarbejde til at dække for at betale arbejderne mindre end union løn og ikke at tilbageholde den pågældende skatter.

Havde de været dømt for de oprindelige anklager mod dem, de stod over for op til fire års fængsel.

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,