Staalhaltilbud.dk kan være en god hjælp til at kontaktformidle fra fageksperter af alle typer til de, som skal benytte deres ekspertise.
Det kan være et kedeligt gøremål at rette henvendelser til flere uafhængige bloksten fagspecialister, kun med det ene formål at skaffe alternative tilbud. Selv at etablere forbindelse til et par fagfolk, der har plads i kalenderen til at udføre det pågældende projekt, er et stort projekt for mange mennesker. Beret bare om opgavens karakter med dine egne ord en enkelt gang på sitet. Få specielt udvalgte konkurrerende virksomheder vil herpå oprette kontakt til dig for at byde ind på dit bloksten arbejde. Et brugervenligt system hedder Staalhaltilbud.dk, som kontaktformidler fra fagspecialister til forbrugere. Via siden kan man frembringe prisoverslag på både bloksten, facaderenovation, sommerhustag, potentilla beskæring, vinyl og praktisk talt alle tænkelige gængse jobs.
Det er jo som bekendt ganske fri for omkostninger og fri for købetvang. Mange opgavetyper kommer løbende til, så du kan da altid indsende sin opgave, selv i det tilfælde at det man leder ikke er skrevet om på sitet.